Woningcorporaties

Momenteel zijn er steeds meer woningcorporaties die gebruik maken van zonne-energie.

Suncatch is de uitgelezen partij voor de woningbouwvereniging die haar portefeuille wil opwaarderen door middel van zonnepanelen. In samenwerking met de uw coöperatie maken wij een inventarisatie en bekijken we welke woningen geschikt zijn, daarop aansluitend organiseren wij een informatieavond voor de bewoners.

Wij beginnen met een schouwing waarbij de bewoner wordt geïnformeerd over de werkzaamheden welke in de woning plaats zullen vinden en er wordt door ons een opbrengstberekening gemaakt. U, als woningbouwcorporatie, kunt een berekening maken met deze opbrengst aangezien deze door ons voor minimaal 10 jaar wordt gegarandeerd.

Om dit te kunnen garanderen wordt ieder systeem door middel van een vaste internet aansluiting verbonden met ons eigen monitoringsysteem en worden alle installaties 24/7 gemonitord en eventuele storingen binnen 24 uur opgelost. Op deze wijze kunnen wij de opbrengst garanderen en kunt u er zeker van zijn dat kwaliteit in montage en de gebruikte materialen bij ons op nummer 1 staan.

Tevens krijgt u een eigen portaal waarop alle installaties worden weergegeven en u kunt laten zien wat de gezamenlijke installaties opbrengen.

Bent u geïnteresseerd in ons product neem dan vrijblijvend contact via ons contactformulier.