Overheid

Zonnepanelen gemeentehuis Tubbergen 05-12-2012Een PV-privé project aanbieden aan uw ambtenaren, een duurzaam project opstarten in uw gemeente of zonnepanelen plaatsen op uw overheidsgebouwen; SunCatch is voor u de aangewezen partij.

Wij hebben ruime ervaring in plaatsen van zonnepanelen op gemeentehuizen, sporthallen en  andere overheidsgebouwen en ook adviseren wij u graag bij het introduceren van een PV afdeling in uw energie loket.

Wilt u als gemeente een gezamenlijk inkoop initiatief door burgers of bedrijven stimuleren, dan overleggen wij graag wat de mogelijkheden zijn en op welke wijze u als gemeente hierin een bijdrage kunt leveren. Dankzij onze ruime inkoopervaring in de zonnepanelenbranche hebben wij veel ingangen bij producenten in de EU en het Verre Oosten.

Het plaatsen van de panelen gebeurt door onze eigen, gecertificeerde en Nederlandstalige monteurs  waarbij veilig werken op nummer 1 staat. De keuze voor uitsluitend A-merken het  door ons ontwikkelde monitoringsysteem kunnen wij uw opbrengst voor 10 jaar garanderen.

De inwoners van uw gemeente kunnen meekijken hoe hoog de opbrengst is van de panelen die geplaatst zijn op het gemeentehuis of andere gebouwen die onder het beheer van de gemeente vallen. In de hal van het gemeentehuis kan een display worden geplaatst waar de opbrengst op afgelezen kan worden of u plaatst een link op de website zodat de hele gemeenschap kan zien hoeveel wordt opgewekt.

Heeft u vragen of ideeën wij komen graag een keer met u van gedachte wisselen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of via ons contactformulier.