Installatiepartner

SunCatch is de ideale partner voor het onderbrengen van uw projecten en het verzorgen van montage werkzaamheden.

Wij houden voorraad voor verschillende grote zonnepanelenleveranciers en verzorgen de montagewerkzaamheden in Midden- en Oost-Nederland. Dit kunnen wij ook voor u realiseren.

Onze montageploegen bestaan uit gediplomeerde installateurs voor het plaatsten van de zonnepanelen en gediplomeerde elektriciens voor de noodzakelijke aanpassingen in de meterkast. Wij rijden in nette, witte bussen zonder bedrijfslogo. Indien gewenst kunnen onze medewerkers uw bedrijfskleding dragen.

Al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-diploma en hebben een speciaal voor SunCatch ontwikkelde opleiding gevolgd. Het zwaartepunt ligt hierbij op het voorkomen van ongevallen door werken op hoogte en werken aan elektrische installaties.

Wij werken uitsluitend met vast personeel en huren geen ZZP-ers in. Wij vallen onder de CAO Metaalbewerkingsbedrijf. Iedere nieuwe medewerker wordt door ons opgeleid en heeft minimaal 25 installaties meegedraaid met een installatieploeg voordat hij zelfstandig mag monteren. Hierdoor staan wij altijd garant voor een hoge kwaliteit en halen wij een hoge tevredenheidsgraad van nationaal bekende bedrijven.

Graag nodigen wij u uit om een afspraak met ons te maken zodat u met eigen ogen kunt zien op welke professionele wijze wij werken. Neem contact met ons op via ons contactformulier.