Zakelijk

In een roerige tijd als de huidige, is het beheersen van de vaste kosten belangrijk. Met het opwekken van uw eigen energie kunt u uw energiekosten drastisch verlagen en een gedeelte van de energiekosten vastzetten. U bespaart dan fors op uw maandelijkse vaste lasten.

Naast een goed rendement van uw geïnvesteerd vermogen (rond de 10%) kan ook het groene imago voor uw bedrijf belangrijk zijn. Duurzaam ondernemen kan immers al een grote beslissingsfactor zijn voor een zakelijke overeenkomst.

Wat uw beweegredenen ook zijn, SunCatch garandeert uw opbrengst voor 10 jaar, zonder service contract, zodat u zeker bent van uw besparing. Wij realiseren dit door het gebruik van uitsluitend eigen monteurs, 1e klas materialen en een door ons zelf ontworpen monitoringsysteem.

Onze adviseur komt vrijblijvend bij u om samen met u  te bepalen wat voor uw situatie het juiste systeem is en of u in aanmerking komt voor subsidie(s) en/of belastingvoordelen. Neem telefonisch contact met ons op of via ons contactformulier.