Particulier

B002.JPG

Voor niets gaat de zon op! Waarom zou u geen gebruik maken van deze gratis energiebron. Ook voor particulieren is investeren in zonne-energie zeer interessant. In de toekomst wellicht noodzakelijk dat u niet meer afhankelijk hoeft te zijn van een energieleverancier met netstroom waarvan de verwachting is dat deze jaarlijks met 6% zal gaan stijgen.

U betaald als particulier al een hoge prijs voor de “grijze” stroom,  door  een  duurzame investering in zonnestroom leidt dit tot een blijvende lastenverlaging of zelfs tot een nulpunt van uw energienota.

Als leverancier van kwaliteitspanelen staat SunCatch garant voor  alle door ons geleverde zonnepanelen. De zonnepanelen zijn voorzien van technische hoogwaardige componenten en worden geleverd met garantie en een eventueel servicecontract zodat u verzekerd bent van jaarlijkse controle en reiniging van uw zonnepanelen. Door te kiezen voor dit servicecontract blijft het rendement op uw zonnepanelen optimaal. De kwaliteit van de door ons geleverde zonnepanfoto 2 project zwarte panelen bewerktelen is voor ons net zo belangrijk als voor u.

Onze adviseurs komen graag bij u langs om samen met u te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Is uw dak geschikt genoeg om energie mee op te wekken en hoeveel panelen heeft u nodig voordat het rendabel is.
Neem telefonisch contact met ons op of via ons contactformulier zodat we direct een afspraak in kunnen plannen.