Over SunCatch

SunCatch heeft sinds 2006 ruime ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers. Onze focus ligt op het plaatsen van zonnepanelen. Dit verzorgen wij voor particulieren, agrariërs, energiebedrijven, overheid en bedrijfsleven.

Wij installeren alles volgens de NEN‑normen en zijn VCA* (2008/5.1) gecertificeerd. Wensen en eisen van de klant worden uitgevoerd, of het nu gaat om 6 panelen voor een woonhuis, een kantoorpand met 300 panelen of een veldsysteem.

Jaarlijks investeren wij veel in onze installateurs waardoor veilig werken vanzelfsprekend voor ons is. Onze VGM‑coördinator ziet erop toe dat personeel de juiste opleidingen heeft en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zodat voor iedere klus de juiste uitrusting aanwezig is om veilig te werken. Al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-diploma en hebben een speciaal voor SunCatch ontwikkelde opleiding gevolgd. Het zwaartepunt ligt hierbij op het voorkomen van ongevallen door werken op hoogte en werken aan elektrische installaties.

Met het door ons ontwikkelde monitoringsyteem garanderen wij u dat uw installatie optimaal blijft functioneren. In het geval van een storing nemen wij contact met u op en plannen een afspraak in zodat binnen 24 uur het probleem wordt verholpen.

Mocht u ook willen investeren is zonne-energie neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier en wij verzorgen een gedegen advies op maat.